Felhívás a „Kiváló rezidens, 2022” pályázatra!

Tisztelt Pályázó!

Az idén tizedik alkalommal jelenik meg az EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkárság, az Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, a Magyar Kórházszövetség, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina TOP évkönyv. A könyvhöz kapcsolódóan „Kiváló rezidens, 2022” címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága. A pályázatot a Sanofi gyógyszercég alapította, a két nyertes 500-500 ezer forint értékű díjban részesül.

A zsűri elnöke: Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Költségvetési Tanács elnöke.  A zsűri tagjai: Prof. Dr. Kosztolányi György egyetemi tanár, az Magyar Tudományos Akadémia alelnöke, Prof. Dr. Prof. Dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke, Dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség korábbi elnöke, Dr. Gaál Péter, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság elnöke, Prof. Dr. Boncz Imre, a PTE tanszékvezetője, Dr. Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke, Nógrádi Tóth Erzsébet, a Medicina évkönyv alapító főszerkesztője.

A legjobb helyezést elért pályázó díját tervezetten 2022. november 17-én a 45.Medicina konferenciát követő gálaest keretében, ünnepi gálaesten adjuk át.

Az elmúlt évekhez hasonlóan várjuk a rezidens orvosok jelentkezését. Reméljük, hogy az idén is sokan tisztelnek meg bennünket pályamunkájukkal. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a díjhoz, a Sanofi támogatásának köszönhetően pénzjutalom is tartozik.

A pályázatokat kérjük, hogy a Magyar Rezidens Szövetség rezidens@gmail.com e-mail címére 2022. augusztus 31-ig  Word dokumentum formában küldjék el. (MEDICINA 2022 Pályázat)

Levelük tárgya kérjük a következő legyen: „Kiváló rezidens pályázat, 2022”

Budapest, 2022. május 22.

Üdvözlettel,

Nógrádi Tóth Erzsébet                                                 Dr. Báthori Gergő

alapító főszerkesztő                                                               elnök

Medicina évkönyv                                              Magyar Rezidens Szövetség

 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email