Álláslehetőség: MelanomaMobil anyajegy és bőrrák szűrő programja

 

A MelanomaMobil már 17 éve végez professzionális bőrrák szűrést. Kapacitásaik bővítésére két területre keresnek orvosokat:

SZAKORVOS-JELÖLTEK: 

Csatlakozz professzionális anyajegy és bőrrákszűrő programunkhoz szakorvosként vagy szakorvos-jelöltként!

Egyedülálló szűrési módszerünknek és 17 év szűrési tapasztalatunknak köszönhetően a MelanomaMobil® szakmai csapatában további elméleti, valamint naprakész dermatoszkópos gyakorlatra tehetsz szert és akár nagyon korai melanomák kiszűrésével motiváló, sikeres prevenciós munkát végezhetsz.

Ha nyitott vagy a dermatoszkópia új generációs megoldásaira, várjuk jelentkezésedet szakorvosként vagy szakorvos jelöltként is!

Kattints a részletekért!

https://melanomamobil.hu/melanoma-szures/

További információk: Sárközi Szabina 70/4522411

KIÉRTÉKELŐ SZAKORVOSOK:

Csatlakozz professzionális anyajegy és bőrrákszűrő programunkhoz, végezz magas színvonalú szakmai munkát, saját időbeosztásod szerint!

Professzionális anyajegy és bőrrák szűrő programunkhoz bőrgyógyász szakorvosokat keresünk a helyszíni szűrés eredményeinek online kiértékelésére, szakvélemény kiállítására. A kiértékelést bárhol és bármilyen napszakban végezheted (megfelelő internetkapcsolat szükséges hozzá). A szükséges felszerelést, képzést és szoftvert biztosítjuk.

Egyedülálló szűrési módszerünknek és 17 év szűrési tapasztalatunknak köszönhetően a MelanomaMobil® szakmai csapatában további elméleti, valamint naprakész gyakorlati tudásra tehetsz szert, és akár nagyon korai melanomák kiszűrésével motiváló, sikeres prevenciós munkát végezhetsz!

Ha nyitott vagy a dermatoszkópia új generációs megoldásaira, várjuk jelentkezésedet!

Kattints a részletekért!

https://melanomamobil.hu/melanoma-szures/

További információk: Sárközi Szabina 70/4522411

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email