Kiváló rezidens 2023 pályázati felhívás

Tisztelt Pályázó!

Az idén tizenegyedik alkalommal jelenik meg a BM Egészségügyért Felelős Államtitkárság, az Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, a Magyar Kórházszövetség, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina TOP évkönyv. A könyvhöz kapcsolódóan „Kiváló rezidens, 2023” címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága. A pályázatot a Sanofi gyógyszercég alapította, a két nyertes 500-500 ezer forint értékű díjban részesül.

A zsűri elnöke: Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Költségvetési Tanács elnöke.  A zsűri tagjai: Prof. Dr. Gál János, a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság elnöke, Prof. Dr. Prof. Dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke, Dr. Velkey György János, a Magyar Kórházszövetség elnöke, Dr. Gaál Péter, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság elnöke, Prof. Dr. Boncz Imre, a PTE tanszékvezetője, Dr. Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke, Nógrádi Tóth Erzsébet, a Medicina évkönyv alapító főszerkesztője.

A legjobb helyezést elért pályázó díját tervezetten 2023. november 14-én, a 45. Medicina konferenciát követő ünnepi gálaesten adjuk át.

Az elmúlt évekhez hasonlóan várjuk a rezidens orvosok jelentkezését. Reméljük, hogy az idén is sokan tisztelnek meg bennünket pályamunkájukkal.

A pályázatokat kérjük, hogy töltsék ki online 2023. augusztus 31-ig a következő linken: Pályázati űrlap kitöltése

Lehetősége van továbbá a pályázatokat elküldeni a Magyar Rezidensszövetség e-mail címére (rezidens@gmail.com) 2023. augusztus 31-ig, Word dokumentum formában is. A letölthető űrlap ezen a linken található: Kiváló rezidens, 2023 kérdőív letöltése

Letölthető és nyomtatható pályázati felhívás itt található: Felhívás a „Kiváló rezidens, 2023” pályázatra!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email