Jó gyakorlatok workshop

Workshop keretein belül Szlovákiából és Magyarországról érkezett rezidenskollégák részvételével áttekintettük a lefedett egészségügyi intézmények és képzőhelyek valós gyakorlati tevékenységét, és kitértünk a külső gyakorlati helyszínekkel kapcsolatos tapasztalatokra (jelentkezéstől egészen a gyakorlat zárásáig).

A több órás workshop alatt csoportos technikákat is alkalmaztunk: beszélgetések, interjúk, Word Café módszerrel lebonyolított információgyűjtés, valamint csoportos beszámolók és összefoglalók is elhangoztak. A begyűjtött információk és valós tapasztalatok hasznosnak bizonyultak egy jó gyakorlatokat összefoglaló kézikönyv elkészítéséhez. Ezen kézikönyv célja, hogy összefoglalja a jó tájékoztatási tevékenységgel kapcsolatos rezidensi elvárásokat, bemutassa a jó gyakorlatokat és segítséget nyújtson az intézményeknek e tevékenységükben. Ezen túl pedig az információ-közlést ellenőrző minőségbiztosítási tevékenység kapcsán is sorvezetőnek szánjuk az intézmények számára.

 

Az Európai Unió finanszírozásával. Az itt szereplő vélemények és állítások a szerző(k) álláspontját tükrözik, és nem feltétlenül egyeznek meg az Európai Unió vagy az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) hivatalos álláspontjával. Sem az Európai Unió, sem az EACEA nem vonható felelősségre miattuk. )

 

 

Képek a workshopról:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email