A Magyar Rezidens Szövetség, a fiatal orvosok szakmai és érdekvédelmi szervezete, az egyik meghatározó erő a magyar egészségügyi érdekvédelemben. 

 

Keressük induló szegedi irodánkba és csapatunkba irodavezetői/menedzser asszisztensi feladatok ellátására leendő kollégánkat.

 

Elvárások:

- szegedi lakos

- jó kommunikációs készség

- nyelvismeret

- számítógépes ismeretek

- szervezőkészség

- kreativitás

- problémamegoldó készség

Előny:

- HÖK vagy egyéb szervezetben szerzett tapasztalat

- csapatmunka tapasztalat

- jogi ismeretek

- egészségügyi ismeretek

- marketing ismeretek 

 

Amit nyújtani tudunk:

- alapbéren felül teljesítményarányosan plusz bérkiegészítés

- tényleg fiatal csapat

- rugalmas munkaidő

- részleges távmunka/home office

- továbbképzés támogatása


 

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését és szeretne egy dinamikus, kreatív csapat tagja lenni, küldje el fényképes önéletrajzát és motivációs levelét a Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Az In Memoriam Dr. Bíró Éva Alapítvány és a Magyar Rezidens Szövetség, valamint a Magyar Kórházszövetség közösen pályázatot ír ki.

Pályázat célja: A hazai munkavállalásuk elősegítése érdekében hátrányos helyzetű és/vagy szociálisan rászoruló szakorvosjelöltek (rezidensek) és diplomás egészségügyi dolgozók tartós – akár több évre szóló - vagy átmeneti jellegű lakhatásának biztosítása nyolc fő elhelyezésére szolgáló ingatlanban. 

Házasok, tartós párkapcsolatban lévők is pályázhatnak, erre két szoba áll rendelkezésre. 

Jelenleg egy kétszemélyes szobára lehet pályázni.

Bővebben: Pályázati felhívás fiatalok lakhatására

Hosszabb technikai szünet után újra elérhető a rezidens.hu! Az oldal tartalmának feltöltése folyamatban van, az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk!